Xiaomi se pregătește să introducă o nouă soluție de încărcare wireless pentru viitoarele sale smartphone-uri. Brandul tocmai a făcut un anunț pe pagina lor oficială Weibo, arătând noul Mi Charge Turbo, care va fi dezvăluit pe 9 septembrie.

Potrivit postării, aceasta va fi o soluție de încărcare wireless construită pentru „Era 5G”, astfel că va rămâne probabil o caracteristică exclusivă pentru viitoarele dispozitive 5G ale mărcii. Soluțiile de încărcare actuală cu cablu Xiaomi sunt la 27W și unele dintre telefoanele sale precum Mi9 acceptă viteze de încărcare wireless de până la 20W. Conform speculațiilor, noul Mi Charge Turbo va oferi viteze de 30 W, dar va trebui să așteptăm și să vedem dacă asta se menține.

Un alt zvon recent sugerează că Xiaomi Mi Mix 4 va debuta mai târziu în această lună cu un senzor Samsung de 108 MP, 5G și chipset Snapdragon 855+. În prezent, Mi Mix 4 va deveni oficial pe 24 septembrie, dar a putut să apară la evenimentul din 9 septembrie, alături de noul Mi Charge Turbo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here