Cum nici durata de lansare dintre Xiaomi Mi Band 3 și Mi Band 4 nu a durat mult, nici durata dintre Mi Band 4 și Mi Band 5-a nu va dura mult.

Huami, producătorul extrem de popular care colaborează cu Xiaomi pentru dezvoltarea lui Mi Band , a confirmat că lucrează deja la Mi Band 5 cu gigantul tehnologic chinez.

Totul a fost dezvăluit în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, ca răspuns la o întrebare cu privire la dacă compania va continua să coopereze cu Xiaomi în viitor și dacă va mai produce Mi Band 5.

Citește:  https://linkit.ro/xiaomi-mi-band-4-a-fost-lansata/

„Realizăm Mi Band 5 cu Xiaomi”, a declarat Wang Huang, fondator, președinte al consiliului și director executiv la Huami.

Într-o întrebare suplimentară cu privire la viitoarea linie de produse a lui Huami, Wang a confirmat că lucrul la următoarea generație Mi Band se întâmplă deja și a vorbit despre o posibilă fereastră de lansare a Mi Band 5.

„Nu avem o perioadă fixă ​​când vom lansa Mi Band 5. Dar aș spune că deja am început să lucrăm la Mi Band 5 cu Xiaomi și nu va dura atât de mult Tocmai ce am lansat Mi Band 4, dar, probabil, spre anul viitor, putem lansa Mi Band 5. „

Dacă dorești să achizioționezi Brățara Mi Band 4 o poți face de la următoarele site-uri:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here