Windows 10 va dezinstala automat update-urile care creează probleme

orange.ro

După un 2018 în care impresia generală a fost că update-urile de Windows 10 au creat mai multe probleme de cât au rezolvat, Microsoft vine cu o soluție care ar putea rezolva temporar cele mai grave situații.

În cazul în care un update de Windows 10 a creat o problemă ce nu poate fi rezolvată de sistemul de operare și este atât de gravă încât acesta nu mai poate porni, update-ul care a cauzat problema va fi dezinstalat automat. Soluția de ultimă instanță a celor de la Microsoft folosește imaginile create înainte de instalarea update-ului care a cauzat problema, pentru a reveni automat la ultima stare cunoscută și salvată care a funcționat.

Pentru a evita ca situația să se repete, update-ul automat al sistemului de operare va fi întrerupt pentru 30 de zile, vreme care, speră cei de la Microsoft, va fi suficientă pentru rezolvarea problemelor cauzate de actualizări. Dezinstalarea automată va funcționa inclusiv pentru update-urile instalate manual de către utilizatori sau administratorii de sistem.

Soluția pe care Microsoft urmează să o implementeze vine după ce anul trecut toate update-urile majore au creat probleme pentru utilizatorii de Windows 10, iar Microsoft a decis ca în 2019 să se concentreze mai puțin de facilități noi și mai mult pe stabilitatea sistemului de operare.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/windows-10-va-dezinstala-automat-update-urile-care-creeaza-probleme-18935767

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.