Whatsapp permite blocarea aplicație prin amprentă digitală.

orange.ro

WhatsApp este cea mai populară platformă de mesagerie, ceea ce înseamnă că oamenii o folosesc pentru tot felul de scopuri. În august, WhatsApp a început să lucreze la o funcție pentru persoanele care doresc să pună aplicația în spatele unui strat suplimentar de securitate. 

Acum, Whatsapp a implementat posibilitatea de a debloca Whatsapp cu amprenta digitală.

Deblocarea prin amprentă a fost introdusă pentru prima dată în versiunea beta build 2.19.221. Funcția permite WhatsApp să necesite o amprentă înainte de a putea fi deschisă. Utilizează aceeași amprentă pe care o utilizați pentru a debloca telefonul. Deci, dacă cineva este capabil să intre în telefonul dvs. prin alte metode, cel puțin nu va putea deschide aplicația și va trece prin conversațiile private.

deblocare amprentă whatsapp

Funcția vine și cu o serie de opțiuni. Puteți seta aplicația să se blocheze automat imediat după închidere, după 1 minut sau după 30 de minute. Acest lucru este util dacă nu doriți să vă scanați amprenta de fiecare dată când deschideți aplicația. Există, de asemenea, opțiunea de a continua să fie afișat în notificări dacă nu este necesar să blocați complet aplicația. Pentru a o configura, accesați Setări> Cont> Confidențialitate> Blocarea amprentelor digitale .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

WhatsApp testează o funcție pentru combaterea știrilor false

Ai primit și tu de la prietenii tăi un mesaj redicrecționat, nu? Imposibil să nu primești :D, dar acum WhatsApp lucrează la...

Note 20 și Note 20 Ultra, noile telefoane de la Samsung

Samsung știe să facă un telefon, știe să îl facă bine, știe să îl facă cu un design superb, știe să îl...

Disney+ a trecut de 57.5 milioane de abonați

Bob Chapek, directorul General la The Walt Disney Company a distribuit numărul de abonați a serviciului de streaming Dinsney+, acesta a trecut...

Cel mai ieftin telefon 5G de pe piață

Realme V5 5G este cel mai ieftin telefon 5G de pe piață. Momentan nu pe piața din România, dar în viitor cel...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here