WhatsApp este cea mai populară platformă de mesagerie, ceea ce înseamnă că oamenii o folosesc pentru tot felul de scopuri. În august, WhatsApp a început să lucreze la o funcție pentru persoanele care doresc să pună aplicația în spatele unui strat suplimentar de securitate. 

Acum, Whatsapp a implementat posibilitatea de a debloca Whatsapp cu amprenta digitală.

Deblocarea prin amprentă a fost introdusă pentru prima dată în versiunea beta build 2.19.221. Funcția permite WhatsApp să necesite o amprentă înainte de a putea fi deschisă. Utilizează aceeași amprentă pe care o utilizați pentru a debloca telefonul. Deci, dacă cineva este capabil să intre în telefonul dvs. prin alte metode, cel puțin nu va putea deschide aplicația și va trece prin conversațiile private.

deblocare amprentă whatsapp

Funcția vine și cu o serie de opțiuni. Puteți seta aplicația să se blocheze automat imediat după închidere, după 1 minut sau după 30 de minute. Acest lucru este util dacă nu doriți să vă scanați amprenta de fiecare dată când deschideți aplicația. Există, de asemenea, opțiunea de a continua să fie afișat în notificări dacă nu este necesar să blocați complet aplicația. Pentru a o configura, accesați Setări> Cont> Confidențialitate> Blocarea amprentelor digitale .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here