Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

orange.ro

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de tip Media Box, dar pe lângă acest dispozitiv există și aplicația Vodafone TV pentru a putea folosi serviciul și pe telefoanele mobile.

Vodafone TV va oferi acces la posturi TV, care pot fi înregistrate și redate mai târziu, dar va oferi și acces la servicii de streaming precum HBO GO.

Prețurile sunt destul de acceptabile, spun eu. Pentru Vodafone TV + Net 599 vei plăti 17 euro/lună dacă nu ești client Vodafone, iar dacă ești client, vei plăti 15 euro pe lună.

În acest pachet ai inclus peste 190 de programe TV, poți pune pauză, te poți uita la reluare și poți derula în programele TV, vei putea înregistra programele preferate și vei avea acces gratuit 24 de luni la HBO GO.

Abonamentul Vodafone TV Go, disponibil doar pe dispozitive mobile costă 3,9 euro și oferă acces la numai 67 de canale de televiziune prin intermediul aplicației dedicate.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD

PC Garage are o nouă campanie pe componente care e întitulată: „Te echipam gratuit: SSD cadou”! Pentru a participa...

iPhone 12 fără ecran de 120Hz

Ok. iPhone e unul dintre cele mai vândute telefoane, Apple are un profit uriaș, apple nu inovează în design-ul telefoanelor, deci economisește...

Cum activezi dark mode-ul pe Facebook?

Facebook a primit o nouă interfață pe desktop, una care conține și o temă întunecată, dar pe mobil, Facebook pare să fie...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.