Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

interlink.ro%20

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de tip Media Box, dar pe lângă acest dispozitiv există și aplicația Vodafone TV pentru a putea folosi serviciul și pe telefoanele mobile.

Vodafone TV va oferi acces la posturi TV, care pot fi înregistrate și redate mai târziu, dar va oferi și acces la servicii de streaming precum HBO GO.

Prețurile sunt destul de acceptabile, spun eu. Pentru Vodafone TV + Net 599 vei plăti 17 euro/lună dacă nu ești client Vodafone, iar dacă ești client, vei plăti 15 euro pe lună.

În acest pachet ai inclus peste 190 de programe TV, poți pune pauză, te poți uita la reluare și poți derula în programele TV, vei putea înregistra programele preferate și vei avea acces gratuit 24 de luni la HBO GO.

Abonamentul Vodafone TV Go, disponibil doar pe dispozitive mobile costă 3,9 euro și oferă acces la numai 67 de canale de televiziune prin intermediul aplicației dedicate.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

TOP Smartphone-uri calitate-preț la eMAG de Black Friday

Ziua reducerilor a început la eMAG, iar reducerile continuă. Multe dintre produse au dispărut de pe stoc, dar asta nu înseamnă că...

Ești pregătit de Black Friday? Iată cele mai bune reduceri de pe eMAG

Mâine va avea loc unul dintre cele mai așteptate evenimente de către fanii reducerilor. Tu ești pregătit de Black Friday? Mai jos vei...

Black Friday la QuickMobile vine cu reduceri de până la 70% + 3% extra reducere cu cuponul QUICK456

QuickMobile este unul dintre magazinele mele preferate, iar acum câteva momente au anunțat cu oferta cu care vin în fața clienților de...

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.