Versiunea gratuită a Spotify devine mai interesantă

orange.ro

Spotify simte cum vine din spate concurența și nu vrea să se lase mai prejos și vine cu funcții interesante pentru versiunea gratuită a aplicației.

Una dintre funcțiile viitoare a aplicației va fi funcția de karaoke. Ecranul telefonului va afișa versuri a unei melodii, iar în timp real vei putea reduce volumul vocii de pe melodie.

Spotify plănuiește să ofere posibilitatea utilizatorilor free să poată descărca și asculta melodii timp de 30 minute zilnic.

Aceste caracteristici sunt încă în test, dar în viitorul apropiat fiecare utilizator va avea acces la noile caracteristici Spotify.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD

PC Garage are o nouă campanie pe componente care e întitulată: „Te echipam gratuit: SSD cadou”! Pentru a participa...

iPhone 12 fără ecran de 120Hz

Ok. iPhone e unul dintre cele mai vândute telefoane, Apple are un profit uriaș, apple nu inovează în design-ul telefoanelor, deci economisește...

Cum activezi dark mode-ul pe Facebook?

Facebook a primit o nouă interfață pe desktop, una care conține și o temă întunecată, dar pe mobil, Facebook pare să fie...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.