Uber Air sparge barierele! Anunțul care cutremură întreaga lume

orange.ro

Orașul australian Melbourne se va alătura orașelor Los Angeles și Dallas ca cel de-al treilea oraș zburator pentru Uber Air, compania de ridesharing cu un proiect ambițios, acela de a transporta persoane pe distanțe scurte în zbor.

Primele teste sunt așteptate să se desfășoare în anul 2020, cu operațiuni comerciale începând cu 2023, cel mai devreme. Uber dezvăluie ca prețul unei călătorii va fi comparabil cu UberX pe aceeași distanță, însă rămâne de văzut dacă se va putea ține de cuvânt.

”Guvernul australian are o viziune pozitivă de viitor în ceea ce privește conceptul de ridesharing și tehnologia de transport” a declarat Susan Anderson, manager general al Uber Australia, Noua Zeelandă și Asia de Nord.

Acest fapt coroborat cu factorii demografici și geospațiali unici din Melbourne dar și cultura pentru inovare și dezvoltare au făcut din oraș o alegere firească.

Scopul Uber Air este de a reduce traficul tradițional foarte congestionat. Având in vedere ca o călătorie din centrul metropolitan al orașului Melbourne până la aeroport durează între 25 de minute și o oră, introducerea și folosirea Uber Air ar reduce acest timp la doar 10 minute. Trebuie precizat că nu există linie ferată până la aeroport, aceasta fiind încă în stadiul de proiect. Construcția acesteia se estimează că va incepe abia in 2020 și va dura 9 ani.

Sursa: capital.ro

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

YouTube Music se inspiră de la Spotify

Am renunțat la Spotify de ceva vreme pentru a folosi YouTube Music, având în vedere că plătesc un abonament pentru YouTube Premium....

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.