Twitter testează o nouă interfață pentru utilizatorii săi.

orange.ro

Dacă credeți că designul actual al Twitter-ului este un pic prea confuz și dezordonat, atunci ar putea fi interesat să aflați că Twitter a anunțat că au început să lanseze un site cu un design mai bine organizat.

Aceasta nu este prima dată când compania a dorit un redesign, dar acest anunț pare să sugereze că compania se apropie de lansarea noului design pentru utilizatorii săi.

Citește și: Script-uri HTML|CSS: Efect de animatie.

Noul design va face site-ul mai ușor de navigat, unde utilizatorii vor putea utiliza comenzile rapide de la tastatură pentru a găsi mai usor cea ce cauta în site-ul web, în comparație cu clicurile care pot fi puțin mai lente.

Alte modificări includ, de asemenea, un buton emoji dedicat și va exista, de asemenea, o secțiune de tendință actualizată.

Între timp, puteți verifica videoclipul de mai jos pentru a obține o idee despre ceea ce vă puteți aștepta la unele schimbări.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

WhatsApp testează o funcție pentru combaterea știrilor false

Ai primit și tu de la prietenii tăi un mesaj redicrecționat, nu? Imposibil să nu primești :D, dar acum WhatsApp lucrează la...

Note 20 și Note 20 Ultra, noile telefoane de la Samsung

Samsung știe să facă un telefon, știe să îl facă bine, știe să îl facă cu un design superb, știe să îl...

Disney+ a trecut de 57.5 milioane de abonați

Bob Chapek, directorul General la The Walt Disney Company a distribuit numărul de abonați a serviciului de streaming Dinsney+, acesta a trecut...

Cel mai ieftin telefon 5G de pe piață

Realme V5 5G este cel mai ieftin telefon 5G de pe piață. Momentan nu pe piața din România, dar în viitor cel...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here