Twitter testează o nouă interfață pentru utilizatorii săi.

interlink.ro%20

Dacă credeți că designul actual al Twitter-ului este un pic prea confuz și dezordonat, atunci ar putea fi interesat să aflați că Twitter a anunțat că au început să lanseze un site cu un design mai bine organizat.

Aceasta nu este prima dată când compania a dorit un redesign, dar acest anunț pare să sugereze că compania se apropie de lansarea noului design pentru utilizatorii săi.

Citește și: Script-uri HTML|CSS: Efect de animatie.

Noul design va face site-ul mai ușor de navigat, unde utilizatorii vor putea utiliza comenzile rapide de la tastatură pentru a găsi mai usor cea ce cauta în site-ul web, în comparație cu clicurile care pot fi puțin mai lente.

Alte modificări includ, de asemenea, un buton emoji dedicat și va exista, de asemenea, o secțiune de tendință actualizată.

Între timp, puteți verifica videoclipul de mai jos pentru a obține o idee despre ceea ce vă puteți aștepta la unele schimbări.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.