Top funcții noi în Android 11

orange.ro

Android 11 beta a fost lansat săptămâna trecută și ne oferă o bună privire la toate caracteristicile noi care vor apărea în versiunea oficială. Pentru versiunile beta viitoare, Google va face doar modificări minore , pentru că compania se va concentra cel mai mult pentru remedierea erorilor și îmbunătățirea sistemului de operare.

Android 11 nu va fi un update care să aducă foarte multe noi modificări, ceea ce îmi dă o speranță ca și telefoanele care au primit deja două mari update-uri să mai primească o șansă în al primi și pe al trei-lea.

Deci, hai să vedem top-ul noilor funcții în Android 11:

„Conversații” în panoul de notificări

Pentru a facilita gestionarea notificărilor din diverse aplicații de chat, compania mută notificările de conversație din toate aplicațiile de mesagerie în zona „Conversații” din panoul de notificări. Astfel, este mai ușor să vezi toate conversațiile în curs din diverse aplicații de chat.

Sursa imagine: neowin.net

Bubbles

Bubbles este o altă caracteristică axată pe conversații. Această nouă caracteristică va funcționa exact ca Facebook Messenger. Google face această funcție disponibilă pentru toate aplicațiile de mesagerie pe care le aveți instalate pe telefon.

Confidențialitate îmbunătățiă

Dacă nu utilizați o aplicație mult timp, toate permisiunile acordate acesteia vor fi resetate automat. Acest lucru înseamnă că dacă porniți o aplicație după o lună ,de exemplu, vă va solicita din nou permisiunile necesare.

Istoricul notificărilor

Acum puteți vedea istoricul notificărilor pe Android 11. Tot ce va trebui să faceți este să intrați în Setări -> Aplicații și notificări -> Istoricul notificărilor, puteți obține o imagine de ansamblu asupra tuturor notificărilor recente și amânate.

Planificarea modului întunecat

Google a introdus Dark Mode-ul în Android 10, iar în Android 11 acesta va avea o funcție de programare. Acest lucru va permite utilizatorilor să programeze dark mode-ul pentru a se activa automat într-o oră stabilită în fiecare zi.

La această listă se mai pot adăuga și alte noi mici modificări, dar pe acestea le-am considerat eu cele mai importante.

Android 11 este programat să fie lansat în trimestrul al 3-lea acestui an.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.