Top funcții noi în Android 11

Android 11 beta a fost lansat săptămâna trecută și ne oferă o bună privire la toate caracteristicile noi care vor apărea în versiunea oficială. Pentru versiunile beta viitoare, Google va face doar modificări minore , pentru că compania se va concentra cel mai mult pentru remedierea erorilor și îmbunătățirea sistemului de operare.

Android 11 nu va fi un update care să aducă foarte multe noi modificări, ceea ce îmi dă o speranță ca și telefoanele care au primit deja două mari update-uri să mai primească o șansă în al primi și pe al trei-lea.

Deci, hai să vedem top-ul noilor funcții în Android 11:

„Conversații” în panoul de notificări

Pentru a facilita gestionarea notificărilor din diverse aplicații de chat, compania mută notificările de conversație din toate aplicațiile de mesagerie în zona „Conversații” din panoul de notificări. Astfel, este mai ușor să vezi toate conversațiile în curs din diverse aplicații de chat.

Sursa imagine: neowin.net

Bubbles

Bubbles este o altă caracteristică axată pe conversații. Această nouă caracteristică va funcționa exact ca Facebook Messenger. Google face această funcție disponibilă pentru toate aplicațiile de mesagerie pe care le aveți instalate pe telefon.

Confidențialitate îmbunătățiă

Dacă nu utilizați o aplicație mult timp, toate permisiunile acordate acesteia vor fi resetate automat. Acest lucru înseamnă că dacă porniți o aplicație după o lună ,de exemplu, vă va solicita din nou permisiunile necesare.

Istoricul notificărilor

Acum puteți vedea istoricul notificărilor pe Android 11. Tot ce va trebui să faceți este să intrați în Setări -> Aplicații și notificări -> Istoricul notificărilor, puteți obține o imagine de ansamblu asupra tuturor notificărilor recente și amânate.

Planificarea modului întunecat

Google a introdus Dark Mode-ul în Android 10, iar în Android 11 acesta va avea o funcție de programare. Acest lucru va permite utilizatorilor să programeze dark mode-ul pentru a se activa automat într-o oră stabilită în fiecare zi.

La această listă se mai pot adăuga și alte noi mici modificări, dar pe acestea le-am considerat eu cele mai importante.

Android 11 este programat să fie lansat în trimestrul al 3-lea acestui an.

Reducere de 3% pe QuickMobile3% Reducere
Reducere de 3% pe QuickMobile
La orice achiziție de pe site-ul QuickMobile.ro primești 3% reducere folosind cuponul de reducere:
QUICK456

Latest articles

Părerea mea despre Hosterion

Chiar nu mai știu cum am dat de Hosterion, dar chiar nu mai contează, Hosterion a rămas pentru mine cea mai bună...

Cum activezi Dark Mode pe WhatsApp în varianta de desktop?

WhatsApp a adăugat la un bun sfârșit Dark Mode-ul și pe varianta de desktop (aplicație și web). Aceasta este foarte similară cu cea de...

Cum va arăta Samsung Galaxy Note20 Ultra?

Chiar dacă seria Note este cea mai scumpă serie de telefoane produsă de Samsung, pasionații de telefoane așteaptă cu nerăbdare an de...

eMAG Genius gratuit? Da. Cu cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen

Nu cred că mai există persoană care nu a auzit de eMAG Genius, la câtă reclamă s-a făcut. În mod normal, eMAG...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here