Astăzi vă vom enumera câteva jocuri bune pe care le puteți descărca pe telefonul dumneavoastră.

Zombieville USA
Vom începe cu jocul Zombieville USA
 Jocul dat este un suter destul de interesant pentru a te distra în timpul liber. Aici aveti parte de mai multe personaje si o gama larga de arme. Fiecare din ei au caracteristici diferite. Tot ce trebuie să faceti este să supraviețuiti. Omorâți cât mai mult zombie, pentru aceasta veți primi bani cu care puteți să vă deschideți noi personaje si cumpărate diferite arme. Jocul este foarte simplu și interesant.

Standoff 2
Pe locul doi se alfă jocul Standoff 2, acest joc este un suter în stilul Counter Sticke. Putem chiar spune că jocul dat este o clona al modulului CS:GO. Aici avem parte de o calitate destul de bună. Iar dacă sunteți un fan al jocului CS:GO neapărat trebuie să instalați Stanoff 2 în telefon

PES 2019
Acesta este unicul concurent al legendarului Fifa, dar noi știm că Fifa are mult mai mulți fani în comparație cu PES. Ne oferă o calitate foarte bună. Sunt niște personaje cât par de reale și ultimele transferuri făcute în campionate. Deasemenea cei care au programat acest joc au inclus mai multe reacții ale jucătorilor în urma înscrierii gorurilor.
 
Identity V
Acesta este un joc de supraviețuire. În joc veți avea rolul unui detectiv personal. Aici veți primii diferite scrisori în  care vor fi indicate traseele și locurile părăsite pe care va trebui să le descoperiți. Fiindcă in unele din ele se întâmplă niște lucruri ciudate si voi va trebui să aflați ce anume, iar scopul este să găsiți o fata care a dispărut. Cu cât veti trece mai multe nivele cu atât jocul va devenii din ce in ce mai interesant. Însă nu vă recomandăm sa-l jucați noaptea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here