Cea mai recentă reproiectare a celei mai vândute camere de acțiune, GoPro Hero a ieșit la suprafață online cu câteva săptămâni înainte de a fi prezentată la următorul eveniment al companiei californiene.

Pe baza celor mai recente știri, aflăm ca ne este dată o gamă nouă de accesorii care se atașează la partea de sus a camerei și aduc o serie de noi funcții. 

Un nou aspect este acela, ca acum pe GoPro Hero 8 se află un LED care vă ajută atunci când filmați în condiții de lumină scăzută. 

O altă știre spune că GoPro Hero 8 are un ecran orientat în față, astfel încât proprietarii camerei pot face filmarea ca un selfie și există și zvonuri despre un microfon extern pentru o calitate audio mai bună.

Dacă totul este adevărat, GoPro pare să dubleze rata maximă de cadre a predecesorului său – până la 60 de cadre pe secundă în Ultra HD și 480 de cadre pe secundă în mișcare lentă în 1080p HD.

Se așteaptă, de asemenea, îmbunătățirea calității obiectivului și a imaginii cu fotografii de 12MP.

Ca și predecesorul său, GoPro Hero 8 va fi rezistent la apă, așa că veți putea să vă scufundați în mare, în piscină, să alergați în ploaie și multe altele, fără teamă să deteriorați hardware-ul.

Ne mai putem aștepta ca comapnia să lanseze și GoPro Max.

Cu mai multe rețele sociale care acceptă acum formatul video la 360 de grade, GoPro s-ar putea bucura de succesul acestei camere. 

Aceste știri despre GoPro nu ar trebuii să le credeți în totalitate, până cand compania nu anunță și ea totul despre camera lor!

Până atunci, iată oferta de la GoPro Hero 7 Black!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here