linkit.ro Web analytics

Spotify va fi preinstalat pe Galaxy S10 și pe alte telefoane noi

spotify

Spotify și Samsung își extind parteneriatul. Companiile au anuntat astazi ca noile smartphone-uri Samsung vor fi livrate cu aplicatia preinstalata.

Pentru proprietarii eligibili ai telefoanelor Samsung Galaxy S10, Spotify oferă gratuit șase luni de serviciu premium de abonament. Așa cum v-ați putea aștepta, este disponibil numai utilizatorilor noi a aplicatiei.

Dacă aveți în prezent un abonament premium, l-ați avut în trecut sau ați folosit anterior o încercare gratuită a serviciului, nu veți putea să folosoti cele șase luni gratuite, din pacate.

Oferta este, de asemenea, extinsă doar la proprietarii Galaxy S10 din SUA. În ceea ce privește dispozitivele care vor veni cu programul Spotify preinstalat, care include modelele Galaxy S10, S10, S10e, S10 5G, Galaxy Fold și unele modele din seria Galaxy A.

În ultimul an, Spotify a devenit aplicația favorită de muzică pentru utilizatorii Samsung. Parteneriatul are sens pentru companie, deoarece se expune la imensa baza de clienti a Samsung si continua sa isi extinda pozitia de lider.

1 Comment

  1. This is a great tip especially to those new to the
    blogosphere. Short but very accurate info… Many thanks for sharing this one.

    A must read post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *