Spotify se află în discuții pentru achiziționarea unui podcast.

orange.ro

Spotify se pare că dorește să scufunde bani mari în podcast-uri. Potrivit Recode și The Wall Street Journal , compania de streaming de muzică este în prezent în discuții pentru a achiziționa podcasting-ul gigantului Gimlet Media pentru peste 200 milioane dolari. Dacă Spotify reușește să finalizeze achiziția, va fi prima dată când a achiziționat o altă companie. Recode declară că negocierile se află în stadii avansate, dar nu este încă o înțelegere încheiată, iar discuțiile lor ar putea continua.

Citește și: Nintendo a anunțat că va lansa un Switch nou

Sfredel este evaluata in prezent la 70 de milioane $ după strângerea de fonduri din 2017. Este compania din spatele unora dintre cele mai populare podcast – uri narative de astăzi, inclusiv tehnologie și spectacol de cultură Reply All. În plus față de ofertele sale obișnuite, ea difuzează și trupe limitate – unul dintre acestea a fost thrillerul psihologic Homecoming, primul său titlu fictiv care a devenit seria Amazon Prime cu Julia Roberts.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

YouTube Music se inspiră de la Spotify

Am renunțat la Spotify de ceva vreme pentru a folosi YouTube Music, având în vedere că plătesc un abonament pentru YouTube Premium....

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.