Samsung
Samsung

Când Samsung a anunțat One UI pentru Android 9 Pie, a spus că vrea o interfața mai umană. Acum, cu One UI 2.0, au luat treaba și mai serios. Din primele screenshots-uri cu noua interfață de Android, Samsung a îmbunătățit niște aspecte importante.

Spre deosebire de producători ca Google sau OnePlus, Samsung folosește o interfață proprie pentru Android. Din 2018, se numește One UI. De anul acesta, a fost rafinată cât să fie mai intuitivă și să te deranjeze mai puțin.

Odată cu One UI 2.0, compania a ajustat grafica și a făcut dark mode ceva mai util. Astfel, când treci pe dark mode, schimbă și wallpaperul. E cam ca la iPhone în iOS 13, dar acum și pe Android.

One UI actualizare Android 10 Samsung (3)

După cum vezi din imaginile de mai sus, acum diverse notificări sau elemente de interfață ocupă mai puțin spațiu. În special pentru apeluri e o idee bună și foarte probabil au fost făcute ajustări și pentru aplicația de mesaje.

Când vine vorba de ajustările sistemului de operare per total, ai cele două exemple de mai jos. Samsung susține că, în funcție de modul în care se regăsește telefonul sau în funcție de imaginile afișate, textul sau pozele pot fi ajustate ca să-ți fie mai ușor să le vezi.

One UI actualizare Android 10 Samsung (5)

Până la finalul anului, One UI 2.0 ar trebui să ajungă pe telefoanele Samsung din 2019. Asta înseamnă toate cele trei modele de Samsung Galaxy S10, dar și pe cele două Galaxy Note 10. Nu știu, deocamdată, dacă seria Galaxy A va primi Android 10 anul acesta, dar sigur va primii până în primăvara lui 2020.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here