Samsung Pay se lansează în versiunea BETA în SUA.

Samsung Pay va fi, din punctul meu de vedere, cea mai bună aplicație de plată mobilă existentă. Acceptă efectuarea plăților prin MST pe flagship-uri Samsung Galaxy și plăți NFC restul dispozitivelor Samsung.

Samsung a adăugat, de asemenea, în aplicație premii și recompense dacă faci plăţi cu aplicaţia. Acum, Samsung adaugă câteva funcții noi pentru a-și îmbunătăți serviciul de plată. Compania introduce cardul de debit virtual Pay Cash și integrarea Travelex pentru transferuri internaționale de bani.

Samsung Pay Cash arată ca un răspuns la Apple Pay Cash, deoarece acestea au aproape toate lucrurile în comun, în afară de nume.

Samsung Pay Cash vă permite să solicitați, să trimiteți sau să adăugați bani în portofel. Transferurile de debit de pe cardul dvs. către Samsung Pay Cash vor suporta o taxă de 0,25 USD.

Următoarea caracteristică pe care au adăugat-o la cea mai recentă aplicație beta Samsung Pay este transferurile internaționale de bani. Samsung s-a asociat cu serviciul Travelex pentru a vă permite să trimiteți bani în întreaga lume și să schimbați valute în acest proces. Această caracteristică permite transferuri de bani foarte ușoare, fără a fi nevoie să treceți prin companii incomode sau să plătiți taxe exorbitante. Funcția vă permite să alegeți să transferați direct într-un cont bancar, un serviciu de transfer „premium” sau să începeți o preluare de numerar.

Aplicaţia funcţionează în prezent pentru utilizatorii din programul beta Samsung Pay din Statele Unite.

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: