Samsung Galaxy S11 va avea încărcare rapidă de 25 W

interlink.ro%20

Mulți se așteptau ca Samsung să avansaze cu tehnologia de încărcare rapidă de 15W cu seria Galaxy S10, dar compania a decis să nu o facă. Doar Galaxy S10 5G a obținut o încărcare mai rapidă, iar mulți care au achiziționat oricare dintre cele trei modele standard Galaxy S10 au fost destul deranjați de acest fapt.

Dar să fim sinceri, pentru Galaxy S10e și Galaxy S10, încărcarea de 15W este mai mult decât suficientă, întrucât cele două telefoane dispun de 3.100 mAh și respectiv 3400 mAh. Problema era că concurența oferea o încărcare mult mai rapidă pe telefoanele lor.

Din fericire, atât Galaxy Note 10, cât și Galaxy Note 10+ vin cu suport pentru încărcare super rapidă de 25W ca standard, și același lucru este de așteptat și pentru seria Galaxy S11.

Galaxy S11 +, va avea o baterie de 5.000 mAh, cea mai mare din toată seria Glaxay. Și deși nu există informații oficiale care să susțină speculațiile, putem considera cu siguranță că S11 + va suporta și încărcare rapidă de 45W. Așa cum s-a întâmplat și cu Note 10+, Samsung va alege probabil să facă din încărcătorul de 45W un accesoriu opțional pentru cumpărătorii S11 +.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.