Samsung GALAXY S10. PRIMA Veste GROZAVA din 2019

interlink.ro%20

Samsung GALAXY S10. O veste grozava vine pentru fanii din intreaga lume in prima zi a anului 2019, iar asta pentru ca noul model de smartphone va avea parte de ceva ce nu chiar toata lumea credea ca va fi posibil.

In imaginea de mai jos puteti vedea o carcasa pentru versiunea Plus a Samsung GALAXY S10, ea fiind plasata pe un Samsung GALAXY S9 Plus, iar dupa cum puteti vedea, se potriveste perfect pe actualul model de telefon, iar aceasta e vestea cea mai buna.

In versiunea Plus telefonul va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, deci cu 0.2 inch mai mare decat cea a Samsung GALAXY S9 Plus, insa dimensiunile totale ale telefoanelor nu se vor schimba.

Practic,  GALAXY S10 va fi, in versiunea Plus, la fel de mare precum GALAXY S9 Plus, deci actualii clienti nu vor trebui sa-si schimbe accesoriile, si nu vor trebui sa se obisnuiasca cu un telefon mai mare.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.