Samsung Galaxy S10. Unul dintre zvonurile persistente care au urmat Samsung Galaxy S10 este includerea unui senzor de amprentă în ecran. Având în vedere ceea ce am văzut din imaginile cu telefonul, nici unul nu pare să prezinte un senzor de amprentă exterioar.

Acum, în imaginile partajate pe Twitter de către contul Saudi Android (postul pare să fi fost eliminat), acesta arată Samsung Galaxy S10 + cu ceea ce pare a fi o pictogramă pentru senzorul afișat. Această pictogramă arată unde utilizatorii vor trebui să își așeze degetul pentru a putea scana și debloca dispozitivul.

CITESTE SI: Ce trebuie să faci ca să economisești bateria telefonului?

Până în prezent, zvonurile susțin că atât Galaxy S10, cât și Galaxy S10 + vor avea un senzor in-display. Dar acest zvon nu este 100% sigur, unele surse spun că senzorul de amprentă poate să fie amplasat în lateral, pe butonul de stand by.

Acestea fiind spuse, suntem curioși cum va funcționa senzorul Samsung. Până acum, senzorii pe care i-am văzut sunt în mare parte senzori bazați pe optică, dar zvonurile susțin că Samsung ar putea să utilizeze un senzor ultrasonic, dar credem că va trebui să așteptăm până la data de 20 februarie pentru detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here