Samsung Galaxy S10 confirmă senzorul de amprente în ecran.

orange.ro

Samsung Galaxy S10. Unul dintre zvonurile persistente care au urmat Samsung Galaxy S10 este includerea unui senzor de amprentă în ecran. Având în vedere ceea ce am văzut din imaginile cu telefonul, nici unul nu pare să prezinte un senzor de amprentă exterioar.

Acum, în imaginile partajate pe Twitter de către contul Saudi Android (postul pare să fi fost eliminat), acesta arată Samsung Galaxy S10 + cu ceea ce pare a fi o pictogramă pentru senzorul afișat. Această pictogramă arată unde utilizatorii vor trebui să își așeze degetul pentru a putea scana și debloca dispozitivul.

CITESTE SI: Ce trebuie să faci ca să economisești bateria telefonului?

Până în prezent, zvonurile susțin că atât Galaxy S10, cât și Galaxy S10 + vor avea un senzor in-display. Dar acest zvon nu este 100% sigur, unele surse spun că senzorul de amprentă poate să fie amplasat în lateral, pe butonul de stand by.

Acestea fiind spuse, suntem curioși cum va funcționa senzorul Samsung. Până acum, senzorii pe care i-am văzut sunt în mare parte senzori bazați pe optică, dar zvonurile susțin că Samsung ar putea să utilizeze un senzor ultrasonic, dar credem că va trebui să așteptăm până la data de 20 februarie pentru detalii.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

YouTube Music se inspiră de la Spotify

Am renunțat la Spotify de ceva vreme pentru a folosi YouTube Music, având în vedere că plătesc un abonament pentru YouTube Premium....

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.