Samsung Galaxy S10 ar urma să vină în 5 variante până la urmă, 2 dintre acestea fiind modele 5G

orange.ro

Dacă cu doar câteva momente în urmă aflam care vor fi capacitățile bateriilor de pe noile terminale Galaxy S10, iată că acum dăm de un leak la fel de important, unul ce face referire la întreaga gamă de flagship-uri pregătită de către Samsung. Aparent sud-coreenii nu se mulțumesc cu 3 modele și nici măcar cu 4 cum auzisem la un moment dat, ci vor să aducă la vânzare 5 variante diferite de Galaxy S10.

Astfel pe lângă Galaxy S10, Galaxy S10 Lite și Galaxy S10+ vom mai vedea alte două modele, unele cu suport 5G aparent. Acestea ar fi cunoscute la nivel intern sub numele de cod Beyond X și Beyond Bold și desigur vor costa mai mult datorită suportului adus pentru noul standard de conectivitate.

Nu se știe exact dacă acestea vor fi identice celorlalte modele din gamă și nici dacă vor fi ediții limitate precum se vehicula la un moment dat în online. Posibil ca variantele 5G despre care se vorbește aici să aibă parte de un debut comercial mai îndepărtat, comparativ cu cel al modelelor de bază. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/samsung-galaxy-s10-ar-urma-sa-vina-in-5-variante-pana-la-urma

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

YouTube Music se inspiră de la Spotify

Am renunțat la Spotify de ceva vreme pentru a folosi YouTube Music, având în vedere că plătesc un abonament pentru YouTube Premium....

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.