Samsung GALAXY Note 10 şi o primă randare clară a sa

orange.ro

Samsung GALAXY Note 10 este unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale toamnei, lansarea sa urmând a avea loc cel mai probabil în prima parte a lunii septembrie în cadrul IFA Berlin 2019, eveniment organizat în perioada 6 – 11 septembrie.

Nu ştim încă prea multe informaţii despre telefon, însă zvonurile actuale susţin prezenţa unei baterii de 4500 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă la 50W, 3 camere foto cu o aranjare vertical (principal + ultra-wide + tele) + senzor ToF şi cameră frontală integrată central în display sub forma unei buline.

Pe baza tuturor informaţiilor strânse până în acest moment, leakerul Ben Geskin a creat o primă randare credibilă pentru Samsung GALAXY Note 10:

Nu pot spune că arată rău, însă nici nu impresionează. Camera aceea frontală integrată în ecran ştirbeşte din farmecul telefonului.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.