Samsung GALAXY FOLD. Vestea PROASTA pentru Fani

interlink.ro%20

Cel mai asteptat model de smartphone pliabil pregatit pentru lansare de catre compania coreeana are zilele acestea parte de o veste proasta pentru fanii care il asteapta pentru a-l cumpara. Desi foarte multa lume credea faptul ca Samsung GALAXY FOLD va fi prezentat pe 20 februarie, si lansat pe data de 8 martie, in realitate separe ca acest lucru nu se va intampla.

In momentul de fata compania coreeana inca mai face anumite modificari pentru design-ul telefonului, care nu poate fi pliat complet deoarece ecranul se crapa chiar in zona in care se indoaie. Asta inseamna ca ecranele pliabile nu sunt tocmai 100% pregatite pentru a fi puse in distributie in telefoane de acest gen, iar compania Samsung a afirmat ca pana cand Samsung GALAXY FOLD va intra in productie, va rezolva si aceasta problema.

Data lansării încă nu se știe.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.