Samsung dezvoltă primul cip de stocare de 1TB pentru telefoane

În viitor, telefoanele Samsung vor avea o capacitate de stocare de 1 TB … și acel timp poate veni mai devreme decât vă așteptați. Compania gigant a început să producă în masă ceea ce se spune că este prima tehnologie încorporată de 1 TB a tehnologiei Universal Flash Storage (eUFS) pentru telefoane inteligente.

 Acesta va oferi dispozitivelor mobile un spațiu de stocare suficient de mare, și nu va mai fi nevoie de folosirea unui card MicroSD.

Dispozitivele emblematice Samsung, cum ar fi S10, vor veni cel mai probabil cu o opțiune de 1TB datorită noului EUFS dacă te uiți la istoria gigantului tehnic. 

Citește și: WellCode, răspunsuri corecte. Tipul de date pentru numere întregi

Samsung a început, de asemenea, să producă tehnologia de stocare de 512GB în decembrie 2017 și apoi a debutat cu noile sale telefoane anul viitor.

În plus față de stocarea masivă, noul eUFS a fost proiectat să fie și mai rapid decât SSD-urile tipice, microSD-urile și versiunile anterioare. Dispune de o viteză de citire uimitoare de 1.000 megabyte pe secundă, de două ori față de SSD uzual și mai rapidă decât predecesorul său de 512 GB.

 În ciuda tuturor acestor lucruri, Samsung spune că va veni în aceeași dimensiune a pachetului cu memoria flash ca cel de 512GB, deci nu trebuie să-și facă și mai mari telefoanele.

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: