Rivalii Sony şi Microsoft se aliază pentru dezvoltarea unui nou serviciu de gaming

orange.ro

O alianţă între Sony şi Microsoft în segmentul de gaming părea imposibilă în urmă cu câţiva ani, mai ales că în acea perioadă consolele de jocuri nu aveau alt tip de competiţie.

Cei doi mari giganţi au rămâs puţin în urmă, iar noul sistem de gaming în cloud propus de Google prin Stadia şi Apple prin Arcade i-a prins puţin pe picior greşit.

Pentru a recupera timpul pierdut, Sony şi Microsoft au considerat că experienţa cumulată va avea mai multe şanse de reuşită, decât cea pe cont propriu. În aceste condiţii cele două companii au bătut palma pentru dezvoltarea unui serviciu de gaming în cloud, probabil bazat pe platforma Microsoft Azure. Colaborarea are şi ramificaţii în zona inteligenţei artificiale, cât şi în segmentul hardware al senzorilor de imagine smart.

În paralel cele două companii vor lansa anul viitor şi noi generaţii ale consolelor de gaming, PlayStation 5, respectiv Xbox Two.

sursa: gadget.ro

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.