Revin zvonurile legate de o posibilă ieşire a Telekom din România

orange.ro

Una dintre cele mai mediatizate informaţii ale zilei a fost cea legată de posibila ieşire a Telekom din România. Acest zvon nu este nou, însă se pare că a revenit în actualitate pe fondul nemulţumirii companiei vis-à-vis de OUG 114 / 2018 sau aşa numita “ordonanţă pe lăcomie”.

Surse din domeniu susţin că de data aceasta Telekom este mai hotărât ca niciodată să vândă operaţiunea din România, iar negocierile cu Orange, Digi şi Spas Roussev (cel care a cumpărat operaţiunile din Albania ale Deutsche Telekom pentru 50 milioane euro) sunt într-o fază destul de avansată.

Se pare că Orange România ar urma să preia abonaţii din dreptul telefoniei mobile, în timp ce Digi se va mulţumi cu cei ce deţin un abonament de televiziune.

Reprezentanţii Telekom România au declarat că “Nu comentăm astfel de speculaţii apărute în presă. Abonaţii TV Telekom vor continua să beneficieze de conţinut sportiv de calitate.”

Deşi pare greu de crezut acest zvon, el devine repetitiv, semn că ceva tot există la mijloc. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, însă un lucru este foarte clar: Telekom nu o duce deloc bine în România.

Sursa: wall-street.ro
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.