Razer își închide magazinul de jocuri după doar 10 luni

orange.ro

Razer învață o lecție grea despre provocările lansării unui magazin de jocuri. Gigantul hardware închide magazinul de jocuri Razer pe data de 28 februarie la 4AM Eastern, ca parte a „planurilor de realiniere”. Încă o să onoreze precomenzile și notează că jocurile vor funcționa atâta timp cât aveți tastele Steam sau Uplay, dar nu veți avea acces la aceste chei odată ce februarie sa terminat. Începând cu luna martie, vei primi doar jocuri de la Razer prin programele sale de recompense.

Magazinul se va închide aproximativ 10 luni după ce a fost deschis în aprilie 2018. Nu este un portal direct cum ar fi Epic Store Store sau Steam, dar închiderea acestuia este încă semnificativă. Aceasta a fost o rată de distribuție digitală rară pentru Razer și a oferit atât oferte exclusive de jocuri, cât și reduceri la periferice. În mod evident, combinația dintre acestea și un nume mare nu a fost suficientă pentru a atrage oamenii înăuntru. Se pare că preferă să se îndrepte direct către sursă și este posibil ca ei să nu aibă prea multe opțiuni atunci când exclusivitatea magazinelor devine din ce în ce mai obișnuită.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.