PES 2020 nu este perfect, dar este suficient de bun pentru a rivaliza cu FIFA 20

interlink.ro%20

Acum un an am crezut că Pro Evolution Soccer era practic mort. Așa m-am simțit imediat după ce Konami a pierdut drepturile de licențiere pentru UEFA Champions League.

În ciuda acestei situații majore, Konami nu a renunțat la iubita sa franciză și acest lucru este minunat pentru fanii fotbalului de pretutindeni. La începutul acestui an, am jucat o demo-ul noului joc numit eFootball PES 2020, care m-a surprins datorită îmbunătățirilor gameplay-ului, a unui sistem de meniu reproiectat, care este mai ușor de navigat și de o mai bună vizualizare a jucătorilor și a stadioanelor.

Și deși nu am nicio îndoială că Liga Campionilor din PES 2020 ar fi îmbunătățit jocul în mod semnificativ, există încă o mulțime de plăceri în versiunea completă a titlului, care ajunge pe 10 septembrie pe PlayStation 4, Xbox One și PC.

Pentru început, unul dintre lucrurile pe care Konami a lucrat în acest an a fost îmbunătățirea controlului de trecere, despre care dezvoltatorul spune că acum ține cont mai mult de fizica mingii. Aceasta înseamnă că atunci când dai o lovitură sau dai o pasă, trebuie să fii atent la modul în care jucătorul tău este poziționat sau la cât de repede te miști în timp ce lovești mingea.

Între timp, apărătorii sunt mai deștepți și au noi moduri de a încerca să oprească jucătorii, inclusiv noi animații de diapozitive, timpi de reacție mai rapide și opțiunea de a comite greșeli intenționate.

După ce ai jucat o serie de meciuri PES 2020, îți pot spune că este cu siguranță mai greu de marcat comparativ cu jocul de anul trecut – și asta este bine, deoarece nu vrei ca fiecare meci să fie 5- sau 7-0, indiferent dacă joci cu un AI sau cu un prieten.

În același timp, în calitate de fundaș, veți putea mai greu să obțineți mingea de la jucători pricepuți precum Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo. Sigur, s-ar putea să faceți abordări de succes si ca fundas dacă jucați cu un fundaș puternic, cum ar fi Virgil van Dijk de la Liverpool, dar în mare parte, este greu pentru Messi, Ronaldo și alți jucători de elită ca aceștia să piardă în posesie. La fel ca în viața reală.

Vorbind despre Ronaldo, anul acesta va fi surprinzător să nu-l vedem jucând cu brand-ul propriu al echipei sale în FIFA 20. Asta pentru că Juventus va fi cunoscută drept „Piemonte Calcio” în franciza EA Sports, ca urmare a faptului că Konami a semnat un contract cu cel mai mare club din Italia.

S-ar putea ca acest lucru să nu fie de ajuns, dar arată că unele cluburi de fotbal sunt dispuse să le ofere o șansă lui Konami și nu doar lui FIFA.

Alături de Juventus, Konami are parteneriate cu FC Barcelona, ​​Bayern Munchen, Arsenal și Manchester United.

O altă caracteristică nouă în eFootball PES 2020 este „Matchday”, un mod care permite jucătorilor să își aleagă echipa favorită și să sincronizeze jocurile cu programul din ligile profesionale. Acest lucru este similar cu FIFA Match Day Live.

În final, trebuie să-i felicit pe baietii de la Konami că nu au renunțat la Pro Evolution Soccer, după dezamăgirea de a pierde drepturile Ligii Campionilor din 2018 si continua sa imbunatateasca semnificativ jocul, iar FIFA avanseaza destul de putin de la an la an, si devine din ce in ce mai Arcade.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.