Părerea mea despre Hosterion

interlink.ro%20

Chiar nu mai știu cum am dat de Hosterion, dar chiar nu mai contează, Hosterion a rămas pentru mine cea mai bună firmă de găzduire web.

Eram la început de drum cu site-ul și am căutat pe tot internetul firme care îmi pot găzdui site-ul. La prima vedere toate seamănă între ele, dar factorul la care puțină lume se gândește este suportul tehnic.

La început fiecare dintre noi se poate lovi de unele probleme tehnice, așa eram și eu. Nu prea știam că mă pot lovi de astfel de probleme, dar când m-am lovit de ele, am apelat cu cea mai mare încrede la suportul tehnic oferit de către Hosterion.

Acu dacă mă gândesc mai bine, multe dintre problemele pe care le aveam, nici nu țineau de competența suportului, aveam niște probleme care au apărut din cauza mea, iar eu neștiind acest lucru, am apelat la suport, iar ei m-au ajutat, chiar dacă mi-ar fi putut spune că problema nu e din cauza lor.

Încă un punct în plus pentru Hosterion, este rapiditatea cu care lucrează. La fiecare tichet pe care l-am trimis, am primit un răspuns în aproximativ 15 minute.

Prețurile lor încep de la 3 euro pe lună. La pachetul standard de 3 euro vei primi:

  • 10 GB spațiu găzduire SSD
  • Trafic nelimitat
  • 4 domenii găzduite
  • Certificate SSL incluse
  • IPv6 dedicat 
  • Backup, DNS premium 
  • BitNinja 
  • LiteSpeed – îți asigură o încărcare mai rapidă a site-ului.

Dacă dorești să îți creezi un site web, am să îți las un link către pagina lor pentru mai multe detalii: https://hosterion.ro/client/aff.php?aff=185

Acest articol nu este unul sponsorizat de către Hosterion (este doar un link de afiliere) și nu zic că nu sunt alte firme care oferă suport tehnic la fel de bun ca cei de la Hosterion, doar mi-am spus părerea despre serviciile oferite de către ei, de care sunt 100% mulțumit.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.