Overwatch devine cât mai curând portabil. Astăzi, în timpul prezentării sale Nintendo, a dezvăluit că jocul se va lansa pe Switch pe 15 octombrie.

De asemenea, totul sună ca o afacere destul de bună: va veni la pachet cu 15 skinuri de caractere și o abonare individuală Nintendo Switch Online de trei luni, care este necesară pentru a juca online.

Va începe să fie un an aglomerat pentru Overwatch. În plus față de portul Switch, jocul a adăugat deja doi noi eroi în 2019 – Baptiste și Sigma – alături de schimbări majore precum modul Atelier creativ și o nouă caracteristică de rol concepute pentru a crea compoziții de echipă mai echilibrate.

Între timp, pe frontul e-sport, Liga Overwatch se pregătește pentru meciurile de acasă și de-afară din cel de-al treilea sezon din 2020, playoff-ul sezonului 2 începând la sfârșitul acestei săptămâni.

Acesta nu va fi debutul lui Blizzard pe platformă, deoarece Diablo 3 și-a făcut anterior drumul către tableta Nintendo. Între timp, Switch se transformă încet într-un loc excelent pentru jucătorii multiplayer, dacă puteți face față controalelor. În plus față de Overwatch, handheld-ul găzduiește și titluri excelente precum Splatoon 2 și Fortnite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here