Ofertele Zilei: Huawei P20 la prețul de 1150 lei, Huawei P30 la un preț de nimic și un televizor 4K de la Samsung.

În ofertele de astăzi ți-am pregătit ceva destul de interesant, la niște prețuri destul de atractive, numai bune pentru a face un cadou de paști cuiva. Uite ce ți-am pregătit:

Huawei P20 rămâne în continuare un telefon foarte bun, iar la prețul de 1150 de lei e numai bun pentru un cadou. Telefonul vine echipat cu un procesor Kirin 970, 4GB RAM, 64 GB stocare și cu o baterie de 3400 mAh. Mai multe detalii găsești pe acest link.

Televizoarele 4K s-au ieftinit destul de mult în ultima vreme, dar asta nu înseamnă că nu sunt bune, ba din potrivă, îți recomand acest televizor. Are o diagonală de 108 cm și vine încorporat cu multe aplicații, printre ele și: Netflix, YouTube și HBOgo. Mai multe detalii găsești pe acest link.

Dacă iți dorești ceva mai mult de la un telefon, Huawei P30 este o alegere foarte bună. Huawei P30 este la un preț de nimic, față de alte flagship-uri care se găsesc pe piață la momentul actual. Telefonul vine echipat cu un procesor Kirin 980, 6GB RAM, 128 GB stocare. În plus, acest telefon vine la pachet și cun o baterie externă de 20.000 mAh. Nici aplicațiile Google nu lipsesc de pe acest telefon. Dacă te interesează, găsești mai multe detalii pe acest link.

Reducere de 3% pe QuickMobile3% Reducere
Reducere de 3% pe QuickMobile
La orice achiziție de pe site-ul QuickMobile.ro primești 3% reducere folosind cuponul de reducere:
QUICK456

Latest articles

Părerea mea despre Hosterion

Chiar nu mai știu cum am dat de Hosterion, dar chiar nu mai contează, Hosterion a rămas pentru mine cea mai bună...

Cum activezi Dark Mode pe WhatsApp în varianta de desktop?

WhatsApp a adăugat la un bun sfârșit Dark Mode-ul și pe varianta de desktop (aplicație și web). Aceasta este foarte similară cu cea de...

Cum va arăta Samsung Galaxy Note20 Ultra?

Chiar dacă seria Note este cea mai scumpă serie de telefoane produsă de Samsung, pasionații de telefoane așteaptă cu nerăbdare an de...

eMAG Genius gratuit? Da. Cu cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen

Nu cred că mai există persoană care nu a auzit de eMAG Genius, la câtă reclamă s-a făcut. În mod normal, eMAG...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here