O ofertă bine venită pentru fanii Samsung. Azi ai 10% reducere la toată gama de produse Samsung vândute de eMAG.

Am făcut un mic test să văd cam la ce prețuri poți cumpăra unele produse din gama Samsung, și am rămas surprins să văd că unele produse chiar în momentul de față au prețul cel mai mic pe piață.

În trecut am dorit să îmi cumpăr un smartwatch de la Samsung, dar din cauza prețului am renunțat să mă mai gândesc la el. Dar pentru cine și-a dorit un ceas de la Samsung, acum e momentul pentru a-l achiziționa. Aplicând codul de reducere „Samsung” îl găsești la un preț de 720 de lei + 15 lei transportul. M-am uitat pe mai multe site-uri, unde cel mai mic preț pentru acest produs este de 758 de lei.

Smartwatch-ul îl găsești aici: http://bit.ly/37wA9as la prețul de 720 de lei aplicând codul de reducere „Samsung”.

Samsung Galaxy A50: Știu că zilele trecute a fost o reducere la Altex, și chiar și pe eMAG la acest telefon, prețul fiind de 1000 de lei. Acum, cu codul de reducere „Samsung” îl poți achiziționa la prețul de 1080 de lei + taxa de transport de 15 lei. Dețin acest telefon de jumătate de an, și nu am nici cea mai mică problemă cu el, pentru ce îl folosesc eu, merge perfect.

Telefonul îl găsești aici: http://bit.ly/2U2E0ID la prețul de 1080 de lei aplicând codul de reducere „Samsung”

Dacă crezi că ai nevoie de un telefon mai performant, îți recomand S10. Desigur, dacă ești fan Samsung. Altfel, ți-aș recomanda Huawei Mate 30 Pro, dacă te descurci și fără serviciile Google. Găsești telefonul la prețul de 3240 de lei aplicând codul de reducere „Samsung” + un set de cabluri micro USB, lighting, Type C + o cartelă la alegere dintre Vodafone și Telekom.

Telefonul îl găsești aici: http://bit.ly/2vnXCfO la prețul de 3240 de lei aplicând codul de reducere „Samsung”.

Iar dacă îți dorești și mai mult, și îți permite portofelul, acum ai Galaxy Fold la prețul de 8550 de lei. Telefonul îl găsești aici: http://bit.ly/311qlTx

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here