În caz că nu știai, Microsoft are un motor de căutare. Îi spune Bing și e cât de cât popular în Statele Unite ale Americii.

Tocmai acest motor de căutare a fost un îndrumător pentru piratarea Office 2019. Office 2019 e noua suită de la Microsoft pentru productivitate. Include Word, Excel, PowerPoint și toate celelalte program de care ar avea nevoie o corporație.

Totodată, Office e și unul dintre cele mai piratate programe pentru PC-uri.

De cealaltă parte, Bing s-a inspirat de la Google ca să le ofere utilizatorilor un rezumat al unui tutorial, în caz că asta caută.

Citeste si: Samsung GALAXY FOLD. Vestea PROASTA pentru Fani

Astfel, mai mulți utilizatori au observat în decembrie că o căutare de tipul „office 2019 download” întoarce ca rezultat un ghid de piratare de pe site-ul crackfullpc.com.

Acest ghid îi învață pe utilizatori cum să descarce și să instaleze uTorrent, aplicație folosită pentru descărcarea torrentelor, apoi să obțină o imagine ISO pentru Office 2019.

Ghidul e așa cum te-ai aștepta, surprinzător e că Microsoft a pus așa ceva pe prima pagină, deasupra tuturor rezultatelor.

Ce ne arată acest moment e că, pe de o parte, Microsoft încă nu știe să facă un motor de căutare și, pe de altă parte, algoritmii nu sunt o binecuvântare.

Pentru a citi întregul articol, puteți accesa acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here