O nouă greșeală făcută de cei de la Microsoft.

orange.ro

În caz că nu știai, Microsoft are un motor de căutare. Îi spune Bing și e cât de cât popular în Statele Unite ale Americii.

Tocmai acest motor de căutare a fost un îndrumător pentru piratarea Office 2019. Office 2019 e noua suită de la Microsoft pentru productivitate. Include Word, Excel, PowerPoint și toate celelalte program de care ar avea nevoie o corporație.

Totodată, Office e și unul dintre cele mai piratate programe pentru PC-uri.

De cealaltă parte, Bing s-a inspirat de la Google ca să le ofere utilizatorilor un rezumat al unui tutorial, în caz că asta caută.

Citeste si: Samsung GALAXY FOLD. Vestea PROASTA pentru Fani

Astfel, mai mulți utilizatori au observat în decembrie că o căutare de tipul „office 2019 download” întoarce ca rezultat un ghid de piratare de pe site-ul crackfullpc.com.

Acest ghid îi învață pe utilizatori cum să descarce și să instaleze uTorrent, aplicație folosită pentru descărcarea torrentelor, apoi să obțină o imagine ISO pentru Office 2019.

Ghidul e așa cum te-ai aștepta, surprinzător e că Microsoft a pus așa ceva pe prima pagină, deasupra tuturor rezultatelor.

Ce ne arată acest moment e că, pe de o parte, Microsoft încă nu știe să facă un motor de căutare și, pe de altă parte, algoritmii nu sunt o binecuvântare.

Pentru a citi întregul articol, puteți accesa acest link.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.