Note 20 și Note 20 Ultra, noile telefoane de la Samsung

orange.ro

Samsung știe să facă un telefon, știe să îl facă bine, știe să îl facă cu un design superb, știe să îl facă premium, cum de altfel a fost și de așteptat.

Am o singură problemă cu Note 20 5G și Note 20 Ultra: diferența de specificații dintre cele două modele este destul de mare, dar și Samsung a spus că Note 20 Ultra este destinat celor care își doresc o productivitate ridicată și o performanță pe măsură, iar Note 20 pentru cei care doresc să își maximizeze munca.

Iar la partea de specificații, nu știu cât de bine stă față de un S20 sau un S20 Plus. Am comparat un Note 20 5G cu un S20 Plus, iar diferențele nu sunt foarte mari între cele două telefoane, dar prețul este, te poți uita și tu peste comparator pe acest link.

Telefoanele sunt frumoase, arată foarte bine, dar totuși îți zic să te gândești mai bine dacă chiar ai nevoie de un telefon atât de scump, când găsești un telefon aproape la fel de bun cu 1000 de lei mai ieftin.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD

PC Garage are o nouă campanie pe componente care e întitulată: „Te echipam gratuit: SSD cadou”! Pentru a participa...

iPhone 12 fără ecran de 120Hz

Ok. iPhone e unul dintre cele mai vândute telefoane, Apple are un profit uriaș, apple nu inovează în design-ul telefoanelor, deci economisește...

Cum activezi dark mode-ul pe Facebook?

Facebook a primit o nouă interfață pe desktop, una care conține și o temă întunecată, dar pe mobil, Facebook pare să fie...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.