Noi detalii despre Samsung Galaxy Fold 2

orange.ro

Au apărut noi zvonuri despre Samsung Galaxy Fold 2. Se pare că telefonul va avea un ecran de 7.59 inchi atunci când este desfășurat cu o rezoluție de 2213×1689 px. Telefonul va veni cu un ecran cu o rată de refresh de 120Hz.

Contrar zvonurilor anterioare, Samsung nu va folosi o cameră selfie sub ecran pe Galaxy Fold 2, deoarece nu este încă pregătită. Interesant este că, de această dată, Samsung intenționează, de asemenea, să adauge suportul S-Pen la telefon pentru a îmbunătăți experiența cu telefonul când ecranul nu este pliat.

Similar cu Galaxy Z Flip, Samsung intenționează să utilizeze o sticlă ultra-subțire pe ecranul primar al telefonului cu un capac de protecție din plastic pentru a-l proteja de căzături. Așa cum s-a descoperit cu Galaxy Z Flip, această sticlă ultra-subțire este, practic, din plastic cu doar cu câteva proprietăți ale sticlei și nu oferă o protecție foarte mare împotriva zgârieturilor.

Samsung va anunța probabil telefonul alături de seria Galaxy Note20 în iulie. Compania ar putea livra Fold 2 cu o stocare internă de bază mai mică, astfel încât să aibă un preț de pornire mai mic.

Ai 3% reducere pe QuickMobile dacă folosești cuponul de reducere QUICK456

Sursa: Neowin.net

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD

PC Garage are o nouă campanie pe componente care e întitulată: „Te echipam gratuit: SSD cadou”! Pentru a participa...

iPhone 12 fără ecran de 120Hz

Ok. iPhone e unul dintre cele mai vândute telefoane, Apple are un profit uriaș, apple nu inovează în design-ul telefoanelor, deci economisește...

Cum activezi dark mode-ul pe Facebook?

Facebook a primit o nouă interfață pe desktop, una care conține și o temă întunecată, dar pe mobil, Facebook pare să fie...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.