Nu este o surpriză faptul că Switch-ul a fost un succes imens pentru Nintendo.

 În raportul său de câștiguri de astăzi , compania a dezvăluit că a vândut peste 32 de milioane de unități, ceea ce înseamnă că se apropie de detronarea iubitei console Nintendo 64.

Dar, de asemenea, suna ca și Nintendo intenționează să schimbe lucrurile puțin în acest an. 

Potrivit unui raport Nikkei, compania dezvoltă o versiune mai mică și mai ieftină a Switch-ului axată pe portabilitate și fără unele dintre caracteristicile consolei originale. 

Un zvon în octombrie a sugerat că Nintendo a dezvoltat un nou switch, dar în loc să îmbunătățească modelul existent, este la fel de probabil ca compania să caute modalități de a raționaliza sistemul.

După cum speculează Ars Technica, docul de plastic al consolei ar putea fi primul lucru pe care să-l urmeze. 

Este disponibil separat pentru $ 90, și există și modalități mai ieftine de a obține comutarea la ieșire la un televizor.

Citește și: Samsung dezvoltă primul cip de stocare de 1TB pentru telefoane

 Nintendo ar putea trece, probabil, spre un ecran mai mic și mai ieftin și, eventual, chiar ar face controlerul o parte fizică a consolei, în loc de Joy-Cons detașabil.

Un comutator mai ieftin ar putea fi exact ceea ce Nintendo trebuie să sporească vânzările de console în acest an.

 În timp ce Switch-ul se descurcă bine, compania și-a revizuit proiecțiile de vânzări pentru anul fiscal 2018 la 17 milioane, în scădere de la 20 de milioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here