Netflix te scapă de cont dacă îl împarți cu prietenii.

Netflix te scapă de cont dacă îl împarți cu prietenii.

O companie de software din Marea Britanie a dezvoltat un algoritm de inteligență artificială care poate urmări dacă un cont online, fie el de Netflix sau HBO, este împărțit cu alte persoane.

Compania britanică Synamedia a dezvăluit un sistem care va stopa obiceiul de a-ți da numele de utilizator și parola pentru un anume serviciu ca și altcineva să-l folosească. Asta înseamnă că dacă tu ai un cont de Netflix pe care-l plătești, dar același cont este folosit și de alte persoane, sistemul ar putea detecta asta și ar înștiința compania.

Mai departe, cei de la companie ar putea să-ți trimită o solicitare în care te roagă să-ți schimbi abonamentul astfel încât mai multe persoane să poată urmări conținutul sau ar putea să-ți închidă contul.

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: