Netflix nu te va mai lăsa să îți împarți parola cu alți utilizatori.

Netflix va scoate niște bănuți în plus după ce va implementa această regulă. Că îți convine sau nu, va trebui să plătești pentru contul tău Netflix, prietenii nu te vor mai putea ajuta.

La început de an o companie britanică numită Synamedia a anunţat că a creat un algoritm care recunoaşte utilizatorii care folosesc parola altuia. E vorba despre verificare a conţinutului consumat şi locaţia din care se face asta. Se discută fie despre banarea utilizatorului dacă e prins sau limitarea contului, nu știu ce ar însemna asta. De aceea folosesc HBO! 😀

Din ce am înţeles Netflix pierde 135 de milioane de dolari pe lună prin această practică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

Reducere de 3% pe QuickMobile3% Reducere
Reducere de 3% pe QuickMobile
La orice achiziție de pe site-ul QuickMobile.ro primești 3% reducere folosind cuponul de reducere:
QUICK456

Latest articles

Cum activezi Dark Mode pe WhatsApp în varianta de desktop?

WhatsApp a adăugat la un bun sfârșit Dark Mode-ul și pe varianta de desktop (aplicație și web). Aceasta este foarte similară cu cea de...

Cum va arăta Samsung Galaxy Note20 Ultra?

Chiar dacă seria Note este cea mai scumpă serie de telefoane produsă de Samsung, pasionații de telefoane așteaptă cu nerăbdare an de...

eMAG Genius gratuit? Da. Cu cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen

Nu cred că mai există persoană care nu a auzit de eMAG Genius, la câtă reclamă s-a făcut. În mod normal, eMAG...

Preț și disponibilitate Mi Band 5 în România

Chiar dacă Mi Band 5 nu vine cu foarte mari schimbări față de versiunea anterioară, eu zic că va fi o investiție...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here