Netflix nu te va mai lăsa să îți împarți parola cu alți utilizatori.

Netflix va scoate niște bănuți în plus după ce va implementa această regulă. Că îți convine sau nu, va trebui să plătești pentru contul tău Netflix, prietenii nu te vor mai putea ajuta.

La început de an o companie britanică numită Synamedia a anunţat că a creat un algoritm care recunoaşte utilizatorii care folosesc parola altuia. E vorba despre verificare a conţinutului consumat şi locaţia din care se face asta. Se discută fie despre banarea utilizatorului dacă e prins sau limitarea contului, nu știu ce ar însemna asta. De aceea folosesc HBO! 😀

Din ce am înţeles Netflix pierde 135 de milioane de dolari pe lună prin această practică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: