NeoBT, noul Internet Banking al celor de la Banca Transilvania.

orange.ro

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România, iar acest lucru ne poate doar bucura. Banca Transilvania va lansa în curând noul lor serviciu de Internet Banking, care se va numii NeoBT.

NeoBT vine cu multe noi facilități față de concurență. Printre cele mai importante se află următoarele:

Neo Radar. 

Neo Radar este cel mai bun prieten financiar al tău după cum îl numește Banca Transilvania. Neo Radar este un AI care învață, zi de zi, comportamentul tău financiar și poate da sfaturi pe baza acestuia.

Neo Cash. Cardul tău invizibil.

Sincer, această facilitate mi se pare una dintre cele mai tari. BT, face o glumă ironică concurenței în care spune: ” Unii au în portofel cardul de metal sau portocaliu sau de alte culori. Cu #neo ai un card invizibil. 🙂 ”

Și da, ai auzit bine, cei de la BT, au creat un card invizibil. Așadar, poți lăsa cardul acasă, mergi la bancomat, #neo îți dă un cod, îl introduci și poți scoate banii din bancomat fără probleme și fără card.

Neo Travel.

Cu Neo Travel îți poți comanda un card de călătorie direct din aplicație. Știi tu, genul acela de card care îți oferă și asigurare, și acces în lounge-urile din aeroporturi.  Poate s-au inspirat puțin de la Revolut, dar e bine venită această funcție :)!

Neo Family.

#neo își amintește, în locul tău, să facă toate plățile recurente. Iar când vrei să faci plăți rapid, alegi doar contul beneficiarului și aplicația își dă seama ce tip de plată vrei să faci. Și, în general, #neo te scapă de o grijă. Iar drumul la bancă devine o atingere pe ecranul telefonului.

Neo Shopping.

Cu Neo Shopping poți vedea câți bani ai cheltuit și unde. Această funcție te poate scăpa de aplicațiile de monitorizare a cheltuielilor, și te poate ajuta să economisești, că de ce nu? 🙂

Neo Friendship.

Ai un prieten care are nevoie de bani? Cu câteva atingeri de ecran, poți să-i trimiți instant banii de care are nevoie. Iar dacă, tu ești aceea persoană care are nevoie de bani, poți cu o singură atingere de ecran să share-uești IBAN-uul tău.

Deci, pe tine te-a convins NeoBT? Și asta nu e tot. BT, a spus că prețul acestei aplicații te va surpinde. Deci #neo is the best.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Cel mai ieftin telefon 5G de pe piață

Realme V5 5G este cel mai ieftin telefon 5G de pe piață. Momentan nu pe piața din România, dar în viitor cel...

GeForce Now se va sincroniza acum automat cu biblioteca Steam

Îmi place să văd că GeForce Now vine cu update-uri constante platformei pentru a o face din ce în ce mai utilizabilă....

Galaxy M51 ar putea deveni telefonul produs de Samsung cu cel mai mare acumulator

Potrivit unor date neconfirmate în mod direct de către Samsung, telefonul M51 va fi livrat cu un acumulator de 7000 mAh. Da,...

Câștigă un smartphone de top cu newsletter-ul Orange

Știu, știu, un newsletter poate fi enervant, să vezi oferte peste oferte la diverse campanii, dar nu pot spune asta și despre...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here