Microsoft lansează gratuit jocul Forza Street pentru Windows 10

orange.ro

Microsoft au publicat astăzi Forza Street, un joc gratuit pentru PC-uri. Forza Street este gratuită si disponibilă pentru Windows 10 de la Microsoft Store, iar gigantul software intenționează să introducă curând jocul pe dispozitive iOS / Android.

Baietii de la Microsoft, au creat jocul pentru a fi jucat oriunde și oricând, cu scopul de a încânta pe oricine care iubește mașinile.

Jocul vine cu controale raționalizate care se concentrează pe elemente esențiale, cum ar fi boost, gaz și frână. Controalele raționalizate vor ajuta jucătorii să se concentreze asupra sincronizării, pentru a fi mai ușor, ceea ce este util pentru jucătorii care au un dispozitiv touchscreen.

Forza Street permite șoferilor să colecteze și să adune o gamă de mașini pe care le pot folosi pentru a concura împotriva jucătorilor în condiții de curse intense și cinematice.

Forza Street are o cursă rapidă de un minut și un fel de campanie de poveste. Cei care se descurcă bine în curse vor avea acces la lista tot mai mare de mașini și trofee incredibile.

Forza Street pentru PC
Image courtesy: Microsoft

Scopul Forza Street este de a câștiga curse, de a menține o colecție de legendare și de vehicule clasice.

Microsoft promite să mențină jocul și să adauge noi caracteristici pentru a păstra interesul Forza Street. Dimensiunea de joc este în jurul de 4 GB și poate fi descărcat de pe Microsoft Store de aici  gratuit.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.