Windows 10 a fost lansat în urmă cu patru ani. Ar cam fi timpul să aflăm mai multe informații despre viitorul sistem de operare. Mai apare Windows 11?

Microsoft își făcuse un obicei în a lansa un nou sistem de operare Windows cam odată la trei-patru ani. Prima versiune a fost lansată tocmai pe 20 noiembrie 1985, iar cea mai recentă versiune a apărut pe 29 iulie 2015. Dacă ar fi să ne uităm la istorie, atunci ar fi cam timpul pentru Microsoft să anunțe Windows 11. Cu toate acestea, compania americană a anunțat că schimbă modul în care realizează și lansează sisteme de operare.

Reprezentanții Microsoft au declarat oficial că Windows are un model de business de tip service, iar asta înseamnă că Windows 10 este ultima versiune a sistemului de operare și că nu va exista un Windows 11. Microsoft va asigura actualizări constante sistemului de operare (unele mai mici, altele mari mari).

Misiunea companiei lui Bill Gates este de a actualiza actualul sistem de operare, fără să mai lanseze o versiune complet nouă. Până acum nu au apărut niciun fel de zvonuri sau imagini pe internet care să confirme faptul că Microsoft ar lucra la Windows 11.

SURSA: PLAYTECH.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here