LG lansează o cască True Wireless cu Google Assistant și încărcare rapidă

Companiile au început să elimine de ceva timp portul pentru căști din smartphon-uri. Este greu să găsești un flagship care să aibă unul și există un motiv de a crede că acest lucru se va întâmpla și cu dispozitivele de gamă joasă și medie.

Acest lucru a sporit vânzările căștilor Bluetooth. LG tocmai a anunțat căștile fără fir LG Tone, cu tehnologie avansată de reglare (datorită Meridan Audio), integrare rapidă a încărcării și Google Assistant încorporat.

Căstile vin în opțiuni de culoare alb-negru, dar nu putem confirma dacă compania le va distribuii în şi afara Coreei de Sud. Nu văd de ce nu ar face acest lucru, dar până acum compania a făcut anunțul doar în țara de origine.

Una dintre caracteristicile de excepție este încărcarea rapidă pe care LG a inclus-o în casca wireless. Compania susține că acest accesoriu este capabil să furnizeze 1 oră de ascultare de muzică din doar 5 minute de timp de încărcare.

Oricine ascultă muzică pentru perioade îndelungate de timp, poate (sau nu) să fie încântat să afle că va primi 6 ore de utilizare de la căştile de la LG.

De asemenea, sunt echipate cu două microfoane diferite, unul fiind folosit pentru a vă capta vocea, iar celălalt fiind folosit pentru a anula zgomotele de fundal. Puteți utiliza acel microfon vocal pentru a plasa apeluri, precum și pentru a emite comenzi folosind Google Assistant încorporat.

LG intenționează să lanseze acest lucru în Coreea de Sud pe 28 octombrie, cu precomenzi începând de astăzi.

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: