Instagram va permite trimiterea mesajelor din aplicația web din Microsoft Store.

interlink.ro%20

În urmă cu aproximativ o lună, Instagram a anunțat că își va aduce aplicația web în Microsoft Store, înlocuind astfel aplicația actuală. În plus, în noua aplicație web vei avea posibilitatea de a purta conversații, cea ce în momentul de față pe site-ul instagram.com e imposibil.

Conform The Verge, Instagram introduce posibilitatea aceasta pe site-ul desktop începând de azi. Funcția este încă în testare și doar un procent mic de utilizatori ar trebui să o poată vedea deocamdată, dar va fi disponibilă pentru toți utilizatorii în viitor. 

Instagram mai spune că puteți primi notificări de pe site-ul web dacă permiteți trimiterea acestora prin browser. Acest lucru este util pentru utilizatorii de Windows 10 să nu piardă niciuna din funcțiile existente ale aplicației Instagram. 

Unele browsere, cum ar fi Edrom bazat pe Chromium, vă permit, de asemenea, să „instalați” site-uri web ca aplicații, astfel încât să puteți avea acces mai rapid la aplicația web fără a o instala de pe Microsoft Store.

Aplicațiile din Windows Store nu primesc foarte mult sprijin din partea dezvoltatorilor, deci aducând aplicațiile web direct în store-ul celor de la Microsoft, nu poate fi altceva, decât un lucru util.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.