Hulu adaugă posibilitatea de a descărca filmele și serialele preferate.

interlink.ro%20

Există deja o piață foarte mare de streaming de nu ști pe care să o alegi. Toate aceste companii îmbunătățesc tehnologiile pe care le folosesc, îmbunătățesc conținutul pentru a ține pasul cu concurența.

Hulu este serviciul, care în România nu e cel mai popular, dar compania lucrează în continuare pentru a-și îmbunătății aplicația și pentru a obține o cotă de piață cât mai ridicată.

A îmbunătățit funcționalitățiile aplicației pentru a rămâne la nivel cu concurența, întrucât au fost doar „cei din urmă”, dar în sfârșit, compania aduce descărcări offline pentru serialele și filmele favorite.

La începutul acestui an, Hulu și-a actualizat aplicația Android TV pentru a include o nouă interfață de utilizare prietenoasă. Este minunat să vezi în sfârșit că Hulu inovează, dar compania este încă în urmă în comparație cu concurența.

Netflix a avut descărcări offline disponibile în aplicația sa Android de la sfârșitul anului 2016. Netflix a adăugat chiar și un algoritm care are funcția de a descărca automat noi episoade din emisiunile TV preferate.

Clienții Hulu care folosesc aplicația iOS vor putea descărca deja acum filme și emisiuni TV pentru vizualizare offline, dar comunitatea Android va trebui să aștepte o actualizare a aplicației care va veni în curând.

Dar cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată :), și mă bucur că există concurență, și aștept ca și HBO să adauge această posibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.