Huawei. Retele 5G ale companiei nu vor fi interzise în Marea Britanie

orange.ro

Huawei. Retele 5G ale companiei nu vor fi interzise în Marea Britanie.

Statele Unite ar putea avea un succes în convingerea aliaților să interzică echipamentele Huawei din rețelele lor 5G, dar nu toată lumea este convinsă că există o amenințare existențială. Sursa Financial Times susține că Centrul Național de Securitate Cyber ​​a Regatului Unit a constatat că poate limita riscurile utilizării uneltelor Huawei în implementările 5G fără a le interzice în întregime. Aceasta ar putea include utilizarea unei varietăți de furnizori și restrângerea unor părți ale rețelelor 5G.

S-ar putea să nu auziți despre aceste constatări pentru o vreme. Un purtător de cuvânt al departamentului Digital, Cultura, Media și Sport a declarat pentru FT că revizuirea securității 5G a fost „în curs de desfășurare”, iar discuția despre eventualele decizii definitive a fost „inexactă”. Această ultimă declarație nu contravine neapărat scurgerii aparente. Este posibil ca CNSC să fi exclus o interdicție totală, dar nu a stabilit în mod oficial ce să facă în răspuns.

Citeste si: Razer își închide magazinul de jocuri după doar 10 luni

Dacă aceasta este concluzia agenției, ar putea arunca agendă americană în afara cursului. Oficialii americani au susținut că Huawei ar putea să-și folosească echipamentul pentru a spiona în numele Chinei, în ciuda lipsei de dovezi publice, și a reușit să obțină interzicerea unor dispozitive atât la domiciliu, cât și în națiuni aliate cum ar fi Australia. Acest lucru se datorează taxelor de fraudă și secrete comerciale împotriva companiei. Dacă Marea Britanie respinge această opinie, SUA va avea un timp greu pentru a convinge alte țări să-și scape complet Huawei. Marea Britanie are acces la unele dintre cele mai sensibile informații americane disponibile – dacă nu este prea îngrijorat de Huawei, alți aliați pot fi la fel de toleranți.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

WhatsApp testează o funcție pentru combaterea știrilor false

Ai primit și tu de la prietenii tăi un mesaj redicrecționat, nu? Imposibil să nu primești :D, dar acum WhatsApp lucrează la...

Note 20 și Note 20 Ultra, noile telefoane de la Samsung

Samsung știe să facă un telefon, știe să îl facă bine, știe să îl facă cu un design superb, știe să îl...

Disney+ a trecut de 57.5 milioane de abonați

Bob Chapek, directorul General la The Walt Disney Company a distribuit numărul de abonați a serviciului de streaming Dinsney+, acesta a trecut...

Cel mai ieftin telefon 5G de pe piață

Realme V5 5G este cel mai ieftin telefon 5G de pe piață. Momentan nu pe piața din România, dar în viitor cel...

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here