linkit.ro Web analytics

Huawei P30 PRO. Inceputul unei MARI REVOLUTII

Noul model de telefon pregatit de catre compania Huawei este inceputul unei mari revolutii cu care chinezii vor sa cucereasca intreaga lume smartphone, iar fanii au cel mai mult de castigat de aici. Huawei P30 PRO urmeaza sa fie integrata o camera quad de catre compania chinezeasca, o imbunatatire serioasa in comparatie cu seria de anul trecut, in care a fost implementata o camera tripla, care inca ramane in topul pietei smartphone.

Trecerea de la o camera tripla la una quad va fi suficient de mare pentru a mentine telefoanele companiei chinezesti in continuare in topul celor care au cea mai buna camera. Al patrulea senzor de imagine care va fi integrat in Huawei P30 PRO ar putea fi unul wide-angle, pentru ca acesta nu se regaseste in telefoanele din actuala serie, insa ar completa “setul”, asa cum am vazut deja in telefonul cu 4 camere lansat de catre cei de la Samsung.

Dupa cum prea bine stiti deja, lansarea acestui model de smartphone va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2019, adica peste doar o luna si jumatate de zile, asa ca nu avem foarte mult de asteptat. Huawei P30 PRO va fi unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane care vor ajunge pe piata in acest inceput de an, iar cu o camera quad va avea cu siguranta cerere foarte mare in randul fanilor Huawei, si nu numai.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2019/01/04/huawei-p30-pro-revolutie/Intra in discutie!