Huawei Mate 30 va venii fără servicii oferite de Google!

interlink.ro%20

Luna trecută, un raport tulburător a susținut că viitoarul Huawei Mate 30 se va lansa fără nicio aplicație sau serviciu oferit de Google, iar astăzi o nouă sursă confirmă acest lucru, adăugând un alt dispozitiv pe lista nefericită.

Conform The Nikkei Asian Review, Huawei nu va putea expedia nici Mate 30 / Mate 30 Pro, nici Mate X cu nicio aplicație și serviciu Google. Asta înseamnă că nu va exista Google Play Store sau Chrome preinstalat, Gmail, YouTube, Maps și așa mai departe.

Pierderea magazinului de aplicații este cu siguranță cea mai mare lovitură, împreună cu suita Google Play Services, de care depind multe aplicații terțe pentru a funcționa corect. Mate 30, Mate 30 Pro și Mate X vor mai rula Android, doar că va fi versiunea open source.

După cum ați putut deduce, toate acestea au legătură cu guvernul SUA care a plasat Huawei pe așa-numita „listă neagră”, care îi împiedică pe companiile americane să facă orice afaceri cu aceasta.

Analiștii estimează că vânzările din afara Chinei ar putea scădea cu 30% sau mai mult. Seria Mate 30 devine oficială pe 19 septembrie, în timp ce Mate X ar putea ieși la vânzare din luna viitoare.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.