Se pare că Google Play Store este următoarea aplicație Google care primește Dark Mode. Noua caracteristică a fost observata recent pe anumite smartphone-uri, dar putem presupune cu siguranță că tema întunecată din va începe să apară pentru toată lumea în următoarele săptămâni.

Android 10 va activa, de asemenea, tema întunecată pe oricare dintre aplicațiile terțe care o permit. Deoarece Android 10 a fost deja lansat pentru telefoanele Pixel, teoretic, Google Play Store ar trebui să beneficieze de o temă întunecată.

Potrivit XDA Developers, tema întunecată care a fost observată în magazinul Google Play nu are nicio legătură cu modul întunecat pe întregul sistem, care poate fi extins și la alte aplicații.

Este o temă întunecată complet diferită, care arată un gri foarte închis pe anumite telefoane Pixel. XDA susține că a primit tema întunecată Google Play Store pe un Pixel 2 XL care rulează Android 10, așa că presupunem că telefoanele marca Google Pixel vor fi primele care vor primi noua caracteristică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here