linkit.ro Web analytics

Google lanseaza un nou magazin digital pentru a vinde software in cloud

Google lanseaza un magazin digital care va oferi software-uri pentru companii si alte organizatii.

Bloomberg, care a anuntat stirile putin mai devreme, noteaza ca miscarea este doar ultimul efort al companiei de a se asigura ca liderii de cloud, si in special Amazon Web Services, nu parasesc compania.

Google nu lanseaza singur magazinul, ci mai degraba un parteneriat cu Mobilelron. Intr-adevar, intr-un nou post blog despre noul magazin, Google declara ca colaborarea este conceputa pentru a reuni platforma Google Cloud’s Orbitera cu distributia aplicatiilor Mobilelron.

Oferta cu eticheta alba va veni cu o multime de caracteristici, spune Google, inclusiv pachete personalizate pentru a permite operatorilor sa creeze grupuri de servicii pe segmente de clienti. Branding personalizat atat pentru operatori, cat si pentru clientii pietei.

Google a achizitionat Orbitera in 2016 pentru ceea ce a fost spus TC atunci cand era doar la nord de 100 de millioane de dolari. Compania a dezvoltat o platforma pentru cumpararea si vanzarea de software bazat pe cloud si a fost gata sa ajute compania Google sa imbunateasca modul in care aceasta concureaza impotriva companiilor AWS, Salesforce si Microsoft, care vand toate serviciile companiei cloud

Intra in discutie!