Google lansează Play Pass și în România

interlink.ro%20

Așteptam de mult Play Pass în România, iar acum am ocazia să-l încerc, iar prima lună este gratuită.

Play Pass este un serviciu care oferă acces la o mulțime de jocuri și aplicații. Cu acest serviciu vei scăpa de reclamele enervante și de popup-urile care te invită să faci achiziții în aplicație.

Google Play Pass costă 24,99 lei pe lună sau 149,99 lei pe an. În acest abonament sunt incluse o mulțime de jocuri, dar în fiecare lună se adaugă noi jocuri în acest serviciu.

Google Play Pass va funcționa pe versiunea de magazin play 16.6.25 sau una mai nouă și pe un dispozitiv cu an android 4.4.

Jocurile și aplicațiile din pachetul Play Pass vor fi disponibile și în Play Store, fiind marcate cu timbrul Play Pass. Toate aplicațiile și jocurile marcate cu acest timbru vor fi disponibile complet sub noul abonament Play Pass.

Accesul la serviciul Play Pass se face din aplicația Play Store de pe dispozitivele Android, meniul din stânga-sus, opțiunea „Play Pass”.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.