Gmail
Gmail

Cea mai populară caracteristică nouă în Android 10 este tema întunecată la nivelul întregului sistem.

Google a spus că vor actualiza toate principalele lor aplicații Android pentru a avea o temă întunecată înainte de lansarea Android 10, iar în timp ce au actualizat multe dintre aplicațiile lor, au existat câteva retrageri. În special, Google Play Store și aplicația Gmail.

Aceste doua aplicatii nu au primit modurl întunecat înainte de lansarea Android 10, dar la o săptămână de la lansare, acesta din urmă primește actualizarea promisă a temei întunecate.

Așa cum au menționat prima dată mai mulți utilizatori de pe Reddit , cea mai recentă versiune a aplicației Gmail pentru Android, versiunea 2019.08.18.267044774.release, are un mod întunecat complet funcțional.

 Mai jos sunt câteva capturi de ecran. Puteți vedea că acum există o opțiune tematică în setările generale, care vă permite să alegeți între o opțiune implicită luminata, întunecată și implicită a sistemului.

După activarea temei întunecate, culoarea de fundal devine o culoare gri închisă, care este prezentă în toate dosarele din căsuța de e-mail și în majoritatea e-mailurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here