Google începe în sfârșit să ruleze modul întunecat în aplicația Gmail

orange.ro
Gmail
Gmail

Cea mai populară caracteristică nouă în Android 10 este tema întunecată la nivelul întregului sistem.

Google a spus că vor actualiza toate principalele lor aplicații Android pentru a avea o temă întunecată înainte de lansarea Android 10, iar în timp ce au actualizat multe dintre aplicațiile lor, au existat câteva retrageri. În special, Google Play Store și aplicația Gmail.

Aceste doua aplicatii nu au primit modurl întunecat înainte de lansarea Android 10, dar la o săptămână de la lansare, acesta din urmă primește actualizarea promisă a temei întunecate.

Așa cum au menționat prima dată mai mulți utilizatori de pe Reddit , cea mai recentă versiune a aplicației Gmail pentru Android, versiunea 2019.08.18.267044774.release, are un mod întunecat complet funcțional.

 Mai jos sunt câteva capturi de ecran. Puteți vedea că acum există o opțiune tematică în setările generale, care vă permite să alegeți între o opțiune implicită luminata, întunecată și implicită a sistemului.

După activarea temei întunecate, culoarea de fundal devine o culoare gri închisă, care este prezentă în toate dosarele din căsuța de e-mail și în majoritatea e-mailurilor.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Cel mai ieftin telefon 5G de pe piață

Realme V5 5G este cel mai ieftin telefon 5G de pe piață. Momentan nu pe piața din România, dar în viitor cel...

GeForce Now se va sincroniza acum automat cu biblioteca Steam

Îmi place să văd că GeForce Now vine cu update-uri constante platformei pentru a o face din ce în ce mai utilizabilă....

Galaxy M51 ar putea deveni telefonul produs de Samsung cu cel mai mare acumulator

Potrivit unor date neconfirmate în mod direct de către Samsung, telefonul M51 va fi livrat cu un acumulator de 7000 mAh. Da,...

Câștigă un smartphone de top cu newsletter-ul Orange

Știu, știu, un newsletter poate fi enervant, să vezi oferte peste oferte la diverse campanii, dar nu pot spune asta și despre...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here